Elita 7

Parovi

ELITA 7: Janjuš verio Aneli, Maja i Stanislav raskinuli! (VIDEO)

U rijalitiju "Elita 7", sinoć je bilo veoma uzbudljivo veče. Došlo je do prve veridbe, ali i raskida.

ELITA 7: Janjuš verio Aneli, Maja i Stanislav raskinuli! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Naime, tokom emisije koja je išla uživo u "Eliti", Janjuš je napravio jedan presedan, prekinuo emisiji i zaprosio svoju izabranicu Aneli Ahmić. Starleta je bila šokirana, kao i većina ukućana za stolom, ali je na kraju pristala da se uda za bivšeg košarkaša.

- Ja samo želim da se izvinim Anelinoj porodici i da dam ovaj prsten Aneli. Da li ćeš se udati za mene? - pitao je Janjuš.

- Da - odgovorila je Aneli kroz širok osmeh. 

S obzirom na njihove česte raskide, u narednom periodu ćemo videti da li će veridba i opstati.





Ipak, sa druge strane, došlo je i do raskida između Maje Marinkovića i Stanislava Krofaka, a sve zbog pisma koje je poslala ćerka MMA borca u kome je jasno stavila do znanja da nije zadovoljna očevim izborom.

-Malo me poremetila ta čestitka danas, žao mi je što sam neke stvari napravio, pogotovo zbog ćerke neću raditi neke stvari. Meni je ona sve na svetu i na prvom mestu - kaže Stanislav i dodaje: 

- Maja ništa nije tu kriva, ja zaboravim na kamere, ne mogu glumiti nešto. Bolje da prekinemo to ova dva meseca, ja razmišljam šta je moju ćerku snašlo. U stanju sam da se žrtvujem ta dva meseca zbog moje ćerke - rekao je Stanislav, a potom odlučio da on i maja naprave pauzu:  

-Ja imam 36 godina i ja biram sa kim ću biti i tako će biti ubuduće, meni se oni ne mogu mešati u vezu. Ja ne mislim da je meni Maja greška i s njom ću biti. Maja ako želi da me sačeka mi ćemo nastaviti, ali je meni ćerka na prvom mestu - rekao je Stanislav.




Slične vesti: ​ELITA 7: Janjuš zakukao na sav glas, Aneli ga tešila (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>